Geld en waarde

Naast geld kunnen er ook waarden in uw bedrijf liggen. Onder waarden verstaan we onder andere niet-ingezette edelstenen en parels, staven edelmetaal, zegels, maaltijdcheques, effecten, andere waardepapieren en betaalmiddelen met geldwaarde ‘aan toonder’. Bij veel verzekeringspakketten zijn geld en waarden automatisch meeverzekerd. Mocht dit niet zo zijn dan kunt u dit bijverzekeren.

Dekking

Geld en waarden die zich in het bedrijfsgebouw bevinden, zijn tot een maximum bedrag verzekerd bij overval of diefstal. Ook als uw werknemer de diefstal pleegt, bent u verzekerd.

Voor bepaalde activiteiten bestaan er speciale formules. Bijvoorbeeld voor een winkel (kassadekking) of voor ambulante beroepen zoals marktkramer, bedrijven die goederen leveren en onderweg cashtransacties verrichten.

Verder kunt u er voor kiezen ook waarden in de brandkast te verzekeren tijdens het vervoer van en naar de bank, bij het opbergen in de kassa’s en bij vervoer door een werknemer. Extra optie bij deze aanvullende verzekering is de dekking voor vals geld.

Premie

De premie is afhankelijk van de verzekeringsvorm die u kiest en de eventuele extra’s die u mee wilt verzekeren.

Contact

Wilt u meer informatie of een polis aanvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu uw offerte aan

Ik heb het Privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord