Over ons

Gezinsgericht advies op maat

Als bankagent-verzekeraar beantwoorden Ronny Dreezen en zijn medewerkers graag al uw vragen over kredieten, beleggingen en verzekeringen. “Wij houden hierbij maar één ding voor ogen: onze klanten financiële bescherming bieden aan de hand van een inleidend gesprek en een weldoordacht voorstel op maat. Rekening houdend met uw wensen en noden helpen wij u die verzekering, belegging of dat krediet te bepalen zodat u uw sociale zekerheid behoudt en de financiële bijdrage zo weinig mogelijk gewaar wordt in uw portemonnee.”

Alles begon in 1991 toen Ronny Dreezen als zelfstandig bankagent voor Beobank (toen Citibank) zich ook ging toeleggen op verzekeringen. Zijn persoonlijke, klantgedreven aanpak sloeg aan bij steeds meer mensen zodat een vast kantoor onontbeerlijk werd en er in de loop der jaren nog vier medewerkers bijkwamen. Samen met Ronny stellen zij alles in het werk om de klant tevreden te stellen. Een uitzonderlijke service, een geruststellend gesprek of een toekomstgericht plan zijn maar enkele van de vele pluspunten die het zakenkantoor in Bree kenmerken.

“Zowel op ons kantoor als na afspraak bij u thuis trekken wij de nodige tijd voor u uit. Ons stokpaardje is en blijft het bouwen aan sociale zekerheid voor elk gezin. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn toekomst te voorzien van een sappig, financieel appeltje, zelfs met kleine spaarbedragen. Uiteraard kunt u hierin zo ver gaan als u wilt. De manieren die het zakenkantoor Ronny Dreezen u kan aanbieden, zijn zeer ruim: pensioensparen, langetermijnsparen, beleggen, een levensverzekering, etc. Wij adviseren en u beslist!”

“Maar vooraleer wij iets aanraden, vinden wij het noodzakelijk de klant beter te leren kennen. Wat is zijn huidige situatie, wat wil hij bereiken en wat wil hij verbeteren? Zo kunnen wij niet enkel zorgen voor een geknipte oplossing, ook de opvolging kan op deze manier veel actiever gebeuren. De vertrouwensband die hieruit ontstaat, geeft de klant een positief gevoel en dat weet ons vast cliënteel uitermate te appreciëren. De voldoening die wij van ons werk krijgen, laat ons toe dit elke dag opnieuw na te streven, zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten.”

Partners

Onze pluspunten!

  • Uitzonderijke service
  • Geruststellend gesprek
  • Toekomstgericht plan